top of page

fre 15 mars

|

Stockholm

Medrekmässan i Stockholm

Medrekmässan i Stockholm är en av Sveriges största och mest populära jobb- och rekryteringsmässor för dig som letar jobb inom sjukvård, hälsa och omsorg. Under dagen träffar du som arbetssökande här arbetsgivare verksamma inom området!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Medrekmässan i Stockholm
Medrekmässan i Stockholm

Tid och plats

15 mars 2024 11:00 – 18:00

Stockholm, Sveavägen 10a, 111 57 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkomna till Medrekmässan i Stockholm som är en av Sveriges största och mest populära jobb- och rekryteringsmässor för dig som letar jobb inom sjukvård, hälsa och omsorg. Under dagen träffar du som arbetssökande här arbetsgivare verksamma inom området att lära känna och få en uppfattning om, som ett steg i din pågående eller nystartade karriär!

Mässan riktar sig till dig som söker arbete inom vårdsektorn och är intresserad av att knyta kontakter med nya arbetsgivare. Kanske har du arbetat inom ditt område i några år och vill prova en ny arbetsgivare eller tjänst?

Då är detta den perfekta mötesplatsen för dig som vill mingla runt och säkra ett bra jobb! Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från hela Sverige, men också utländska arbetsgivare som är nyfiken på just din kompetens.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb. Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just din kompetens.

Mässan är helt gratis och som besökare är du varmt välkommen på drop in under hela dagen för att träffa dina potentiella framtida arbetsgivare eller oss på Addkomp!

Datum: 15 mars 2024

Tid: Klockan 11:00 - 18:00

Plats: Segel HUB, Sveavägen 10, 111 57 Stockholm

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page